God Morgon!

Allmänt | 2010-09-14 | 09:48:42 Kommentera här! » 0 st




Sovit gott inatt? Min natt var rätt okej. Lite tomt & ensamt... Har ju blivit lite bortskämd i helgen! På gott & ont ;) Saknar min söt massor!

Liam har iallafall sovit utan napp. Min duktiga STORA kille! Inga somhelst problem överhuvudtaget! Så stolt över min son. Trodde det skulle bli ett helvete att sluta med napp. Men inte ett ljud om den! Givetvis har jag ju mutat honom ;) Fortsätter han såhär duktigt så skall han få välja vilken leksak som helst på Fredag!
Han är så duktig!



Hua, hade behövt gå ner & handla cigaretter men vädret är ju inte det bästa. Plus att jag glömt mitt paraply nere hos Anna. Tänk att ett begär kan få en att göra vad som helst. Klart!, har det inte slutat inom en halvtimme så är det ju jag som trotsar vädret och väljer att bli helt dyngblöt...



Var ju hos tandläkaren igår, gick väl sådär. Hade väl mest planering inför det som komma skall. Ska eventuellt få gå till specialist tandläkare för jag har i princip inget tandkött kvar...Lite överdrivet kanske, men man undrar ju när tillochmed tandläkaren såg bekymrad ut. (!?)
Beror sannolikt på att jag ätit massa medeciner i X antal år utan att ha fått instruktioner om hur viktigt det är att sköta sin mun extra noga pga munntorrhet. Känns inte alls roligt...
Men det känns bra att jag skall få bästa möjliga vård iallafall. Så det är ju positivt!




Näe, nu beger jag mig... UT...!





Take Care!

 






Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!