Haha!

Allmänt | 2010-09-30 | 08:07:41 Kommentera här! » 0 st




Igår var ju R här... Han och jag satt & pussades och Liam pockade på min uppmärksamhet. Sa då något i stil med - Snälla Liam mamma har saknat R så, så kan jag inte få pussas lite med honom. Liam tittar på R och frågar - Har du saknat min mamma? R svarar att han har saknat mig jätte mycket också. För skojs skull frågade jag Liam - Vad hade du sagt om R sagt nej då....? Svaret; Kastat en till bil i huvudet på honom!






3,5 år är han pojken min. Bäst för min egna del att jag träffar någon nu medans han är liten.... Eller vad säger ni? Hehehe!







Cocillana!!

Allmänt | 2010-09-29 | 13:32:01 Kommentera här! » 0 st




O'yes! Fick fixat lite hostmedicin idag, den olagliga vägen. Sssshhhh! Så nu längtar jag riktigt till kvällen så jag kan få mig en god natts sömn! Är verkligen välbehövligt! Jag är ju inte världens snällaste när jag inte får sova... Med andra ord jäkligt grinig.




Idag var jag nere hos Therese på lite fika. Va riktigt gott att ta en promenad alldeles själv i morgonkylan. Snackade lite skit & sådär som bara tjejor gör!




Längtar tills ikväll, då kommer R!




See U!







ABSTINENS!

Allmänt | 2010-09-28 | 18:57:50 Kommentera här! » 0 st






Jag har abstinens... Efter en viss gutt...




Stavas förresten gutt med två t eller ett...? Hmmm. Få ta och fråga experten!





Men vad jag saknar honom!


 

 

 

Tisdag!

Allmänt | 2010-09-28 | 15:34:31 Kommentera här! » 0 st




Denna hosta är inte att leka med... Har knappt fått en blund inatt. Tror det får bli Farbror Doktorn imorgon och hoppas på att få utskrivet lite Cocillana. Det är det enda som hjälper.
Är så lat idag så jag orkar inte laga någon mat; KINA MAT!
Känner mig fortfarande konstig i huvudet, snurrig... Har hållt på en vecka nu.




 

Tittar ni på IDOL då? Jag gör faktiskt det denna säsongen. Har inte gjort det innan.




Jag håller på han den stora killen med den grymma rösten, nåt engelskt namn tror jag han hade...
Minns inte vad han heter. Men han har för jäkla bra röst!
Synd bara att han ser ut som "#¤%!/(&%....
Näe fy vad elak jag var där. Han får säkert ligga i allafall. Bara till att ta fram guran så får han brudarna på fall ;)




Näpp nu skall vi bege oss, kurrar lite i maggen!





Take Care!







Mysdag med min Älskade son!

Allmänt | 2010-09-27 | 22:30:22 Kommentera här! » 0 st




Idag har vi haft en riktig mys dag jag & Liam. Har ju haft lite dåligt samvete över att han har fått "dela" mig med R. Han har ju fått min 100 % -iga uppmärksamhet sedan den dagen han föddes. Men det blir väl lättare med tiden? Inte för att han har visat svartsjuka eller så, eller nja... Han kastade en bil i huvudet på R. R tog det kolungt, själv hade jag nog tagit det personligt om det var tvärtom.
Fast å andra sidan så har han sagt till R att han älskar honom 2 gånger <3
Han är så söt min lilla prins!




Näe nu skall jag faktiskt hoppa i säng. Sover ju för jäkla dåligt med denna hosta jag ligger inne med...





Ta hand om er!









Man vänjer sig snabbt vid goda ting!

Allmänt | 2010-09-27 | 12:54:59 Kommentera här! » 0 st




Sitter här & känner mig lite halv depp. Saknar mitt lammkött redan.
Har haft super mysigt hela veckan lång.

 



Skall alldeles strax ner & handla. Blir väl en och annan choklad för att fylla tomrummet ;)

Tur att jag har min lilla illbatting som håller mig sysselsatt. Han har verkligen blivit en liten buse.
Ä L S K A R !

 

 

Skriver mer ikväll!




Veckan som varit!

Allmänt | 2010-09-25 | 19:31:04 Kommentera här! » 0 st




Har vi varit sjuka... Började med att R blev dålig på Söndagen. Yes tänkte jag, och hoppades på att han skulle vara lite sjuk från jobbet så han kunde spendera mer tid med oss. Givetvis räknade jag inte med att själv bli dålig. Så vi har legat här sjuka båda två. Lyckligtvis har Liam sluppit!



Idag var vi på Afrikansk dans med Liam. Stod utanför och smygkikade in. Tror ni jag blev förvånad när sonen min levde rövare och inte lyssnade på "dansmästaren" som Liam kallade honom. Var så illa tvungen att smyga mig in föra att "styra upp" situationen lite... Yes, när mamma var närvarande höll man sig i skinnet... Brukar det inte vara tvärtom?





Är lite förvånad... Har aldrig hört något om att han skulle ha koncentrationssvårigheter eller liknande från förskolan... Nädå, där är allt frid & fröjd.


Kanske berodde det på att det var en helt ny miljö & situation? Att han inte vet riktigt hur man beter sig på en dans kurs. Tiden får utvisa. Men om det fortsätter på detta vis så måste jag nog ta mig ett snack med dom på förskolan. Blev riktigt förvånad faktiskt. Har aldrig sett honom såhär...



Snart kommer R igen & då blir det mys på hög nivå!




Ha en riktigt fin Lördag!




Sorry Folks!

Allmänt | 2010-09-22 | 18:09:21 Kommentera här! » 0 st




För dålig update här i bloggen.


Traskar i kärleksträsket!





Just So U Know!





Lovar att förtälja mera när tid & lust ges!




StinkBomb!

Allmänt | 2010-09-15 | 14:52:05 Kommentera här! » 0 st




I förebyggande syfte klämde jag i mig 3 stycken STORA vitlöksklyftor igår kväll. Så idag är det jag som är den vandrande stinkbomben! Brukar ju hitta på olika slags "naturmedeciner" när jag känner att jag har nått på G. Men tyvärr så var chilipulvret slut och whiskeyn också för den delen ;) Så då återstod bara vitlöken. Vilket jag naturligtvis inte har något emot i normala mängder. Lite värdelöst vetande kanske i brist på annat att skriva om...

JAG STINKER!




Så kommer min illegala invandrare hit senare. Kan nog bli riktigt nice att mysa på avstånd?
Är det inte lustigt att man får rösta när man inte är svensk medborgare...? För min söt hade fått röstkort på posten... Hmmmm? Väldigt konstigt!



Satt uppe igår och tittade på tv4, Valet 2010. Förstår inte detta med blockpolitiken? Så har det väl aldrig varit förrut eller? Men igår var det iallafall Alliansen som var där och idag är det de RödGrönas tur. Inte missa! Klockan 21 börjar det för dom som är intresserade. Och imorgon blir det debatt dom emellan, mycket spännande! Känner på mig att min goding kommer vara måttligt road. Men iår tänker jag ha koll på vad det är jag röstar på! Så han får allt stå ut!




Gillar för övrigt inte att dom uppmanar svenska folket att inte rösta på Sverigedemokraterna... Dom måste väl ändå förstå varför Sverigedemokraterna kanske kommer in i riksdagen? Svenskarna är trötta, riktigt trötta. Och då blir det såhär.
Tycker det är riktigt spännande om dom kommer in. Vissa punkter tycker jag dom har fullständigt rätt i. Och det står jag för. Sedan kan jag naturligtvis säga att jag inte står för allt i deras politik. Men lite av det är faktiskt vettigt!



Kommer förmodligen gå och rösta sista dagen. Men vet fortfarande inte vad jag skall rösta på? Kanske väljer jag att rösta blankt iår....







God Morgon!

Allmänt | 2010-09-14 | 09:48:42 Kommentera här! » 0 st




Sovit gott inatt? Min natt var rätt okej. Lite tomt & ensamt... Har ju blivit lite bortskämd i helgen! På gott & ont ;) Saknar min söt massor!

Liam har iallafall sovit utan napp. Min duktiga STORA kille! Inga somhelst problem överhuvudtaget! Så stolt över min son. Trodde det skulle bli ett helvete att sluta med napp. Men inte ett ljud om den! Givetvis har jag ju mutat honom ;) Fortsätter han såhär duktigt så skall han få välja vilken leksak som helst på Fredag!
Han är så duktig!



Hua, hade behövt gå ner & handla cigaretter men vädret är ju inte det bästa. Plus att jag glömt mitt paraply nere hos Anna. Tänk att ett begär kan få en att göra vad som helst. Klart!, har det inte slutat inom en halvtimme så är det ju jag som trotsar vädret och väljer att bli helt dyngblöt...



Var ju hos tandläkaren igår, gick väl sådär. Hade väl mest planering inför det som komma skall. Ska eventuellt få gå till specialist tandläkare för jag har i princip inget tandkött kvar...Lite överdrivet kanske, men man undrar ju när tillochmed tandläkaren såg bekymrad ut. (!?)
Beror sannolikt på att jag ätit massa medeciner i X antal år utan att ha fått instruktioner om hur viktigt det är att sköta sin mun extra noga pga munntorrhet. Känns inte alls roligt...
Men det känns bra att jag skall få bästa möjliga vård iallafall. Så det är ju positivt!




Näe, nu beger jag mig... UT...!





Take Care!

 





Helgen som kom & gick...

Allmänt | 2010-09-13 | 09:01:52 Kommentera här! » 0 st

 

 

Hallå på er!

Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit kanon! Har spenderat den med min ÄlskadeUnge och R. Hann ju även med en grymt rolig inflyttningsfest. Skit kul hade vi! Även fast natten sedan kanske inte blev så lyckad... Igår hade vi en riktig mysdag. Försökte göra så lite som möjligt. Vilket definitivt syns idag. Ser ut som ett bombnedslag här. Så idag blir det till att röjja! Sedan så skall jag till tandläkaren. Ser jag inte fram emot! Men det skall nog gå bra. Är bara lite rädd för vad som skall ske. Har ingen aning?



Nej, nu är det bäst jag sätter fart!

 

 

Ta hand om er!!!





Jaha....

Allmänt | 2010-09-10 | 23:48:58 Kommentera här! » 2 st




Då har min snygging precis gått, saknar honom redan. Han skall upp och jobba 3.30. Så nu åkte han hem för att sova lite.
Faller mer & mer men har inte riktigt bestämt mig för om jag kan lita på honom eller inte...?
Mina hjärnspöken kanske som ställer till det lite...



Han erbjöd sig att passa Liam imorgon när jag skall på inflyttningsfest. SysterYster har vart lite dålig idag så vi får se om hon kan ha honom imorgon som det var tänkt...
Liam tycker ju jätte mycket om honom & pratar om honom hela tiden så det skall nog inte vara några problem om det blir så. Tyckte det var sött av honom att säga att han kan passa honom <3



Åh nu fick jag ett sms där han skriver att han fyller på mitt kontantkort när han kommer hem...

Han är ju bara för underbar på alla sätt & vis. Är väl det som skrämmer mig också...




Men så fin han är! Mitt lilla lammkött!!



Är så lycklig just nu!







Högern eller Vänstern?

Allmänt | 2010-09-09 | 22:54:07 Kommentera här! » 0 st








create free polls | comment on this






Längtar!

Allmänt | 2010-09-09 | 22:37:56 Kommentera här! » 0 st




Trodde inte jag skulle få träffa R innan Lördag, men vi kan som sagt inte vara ifrån varann så han kommer hit imorgon igen. Längtar! Sedan så kommer han på Lördag och stannar tills Måndag. Weeeiii! Massa mys!
Ska även på inflyttningsfest hos Therese på Lördag. Skall bli skoj! Lite barnledig & party samt mys med R. Jag har det rätt bra måste jag ju säga...!





Nu såhär i valtider försöker jag göra läxan med att hålla mig uppdaterad inför röstningen. Men iår har jag faktiskt inte någon aning...? S V Å R T!
Hade det inte varit för den kvoterade föräldraledigheten så hade Sossarna fått min röst. Men funderar faktiskt på om jag skall rösta på ----------------- ?   Hehe!





Näe nu ska jag göra lite nattamackor sedan blir det sängen!




Take Care!




Oh I think I'm In LOVE!

Allmänt | 2010-09-09 | 15:09:29 Kommentera här! » 0 st





Kan inte sluta tänka på honom & går runt med ett leénde hela tiden. Han är så himla go på alla sätt & vis. Fan, skulle ju inte falla men det var lättare sagt än gjort.




Vi råkade somna till här igår kväll, R skulle vart på jobbet klockan 4. YES 4 mitt i natten!!!
Han skulle egentligen tagit sista bussen som går härifrån vid 00 snåret någonting. Men vi vaknade upp vid 2 och insåg ganska snabbt att han försovit sig... Hur man nu kan göra det mitt i natten?
Så klockan 5 på möra pussades vi hejdå så var han OFF to work!

 

En underbar känsla är det iallafall!





Tråkigt!

Allmänt | 2010-09-07 | 23:42:25 Kommentera här! » 0 st




Tråkigt!

Så tråkigt att få tillrättavisningar som ett litet barn. Jo men tänk om Liams dagisfröknar läser din blogg? Va? Vad skulle hända om dom gjorde det? Känns så manipulativt att dra upp något som jag själv uttryckt att jag oroar mig för. (Att bli sedd som den misslyckade ensamstående mamman bland dagisfröknar & förädrar.)
Påståenden som att jag skulle vara en dåliga mamma för att jag får till det ibland. Ja sådana påståenden vill jag inte ens lyssna på. Jag har inte gjort annat än att ta hand om min son på egen hand i snart 4 år. Kan inte jag få lov att ha kul emellanåt och skriva ner det om nu jag känner för det? 



Jag skulle nog snarare påstå att jag säkerligen kommer vara en mycket lyckligare människa och mamma om jag får till det ibland... Jag är liksom inte mer än människa. Vilken människa kan leva utan att få känna kärlek, ömhet och intimitet...? Vilken kvinna kan leva utan att få känna sig sexig och åtrådd? Tack jag provade det under 1 års tid och det funkade inte.
Visst är det typiskt att när man mår som bäst så är det alltid någon som skall klanka ner?


Men jag börjar bli van nu.






Over n Out!









FUCK!

Allmänt | 2010-09-07 | 13:08:15 Kommentera här! » 0 st




Ja det sa min underbara son igår. Jag & R bara tittade på varann & brast ut i gapflabb. Måste börja försöka tänka på vad jag säger, han apar ju efter väldigt mycket nu.




Allting är helt perfekt just nu!





Ta hand om er!!!






Grymmmm helg!!!

Allmänt | 2010-09-06 | 17:35:33 Kommentera här! » 0 st





Har haft en helt underbart mysig helg med min son, R aka Lammköttet & goda vänner!
Liam sov över hos en kompis för första gången. Hugo. Och tack söta Anna&Thomas!
Hur underbara vänner har man inte då?



Haha, dom har säkert tröttnat på mitt tjat om att jag säkerligen kommer sluta som en gammal hagga så då tänkte dom att det är bäst vi ser till att hon får sig nåt ;D




Nu kommer dom få höra mitt tjat om annat istället...



Snart kommer han igen. Kan inte få nog!



Har haft en toppen helg!



 

Gooo morgon!

Allmänt | 2010-09-04 | 08:48:28 Kommentera här! » 0 st





Detta ser ut till att bli en underbar dag!
Även fast den började med massa tvätt. Liam kissat i sängen & Embla som spytt i min säng. Helt underbart att vakna upp till, eller vad säger ni? Massa tvätt! Finns ju inget roligare att starta en Lördagsmorgon på!
Dagen här är fullspäckad.




Yepp, änsålänge så ser det ut som om att jag får lite trevligt besök ikväll. Och därför så måste jag naturligtvis städa & gå och handla. Så jag har något att bjuda på!





Längtar tills ikväll....










Hahahahaha!

Allmänt | 2010-09-03 | 17:08:19 Kommentera här! » 0 st





Jag tror jag dör av skratt... Inlägget här under är alltså min bussbiljett som jag slängde iväg! Jaja, det var väl för väl att det inte kom på några kontrollanter då. Pinsamt läge. OJ råkade visst skicka till min blogg istället.




Jag har nog inte alla hästar hemma emellanåt. Så kan det gå!














Pv

Allmänt | 2010-09-03 | 16:22:31 Kommentera här! » 0 st

Pv

Underbaraste Ungen!

Allmänt | 2010-09-03 | 12:10:24 Kommentera här! » 0 st

 

 






 

Höst!

Allmänt | 2010-09-02 | 23:11:27 Kommentera här! » 0 st



Mina fötter har varit frusna idag. Vilket innebär att hösten är på intåg... Visst har sommaren gått snabbt!?
Dax att plocka fram raggisarna! Kom & tänka på brevet jag postade för några veckor sedan, det är ju September nu vilket innebär att jag kommer antagligen få svar ifall dom beviljar mig stipendium.
Skulle vara helt fantastiskt att få utbilda mig till det som jag verkligen vill syssla med. Det som jag alltid velat, men tyvärr inte kunnat... Tänk om jag fick ett JA!? Räknar ju inte med det, men tänk OM? Klart att jag kommer bli besviken om jag får ett nej, men vet ju ändå att det är bara till att söka vidare.  




Ser fram emot hösten. Och allt mys som det innebär. Ser ljust på framtiden tillsammans med min lilla grabb. Han har blivit så stor & jag beundrar honom för varje dag som går. Tänk att han blivit så klok & smart!
Helt otroligt! Får tårar i ögonen när jag tänker på att han är så fantastisk som han är! Han är verkligen speciell mitt lilla hjärta!
Så stor han har blivit. Ibland blir jag nästan lite rädd för hur tiden kan passera så fort?
Det var ju inte längesedan man satt där med sin baby i famnen och beundrade varje lite del...
På exakt samma sätt jag beundrar honom idag, för denna lilla individ & hans otroligt fina personlighet.
Hans lättja och hans glada humör!




Helt klart obeskrivlig kärlek!







Neggiga inlägg...

Allmänt | 2010-09-02 | 13:47:36 Kommentera här! » 0 st





Tråkigt med negativa inlägg känner jag, speciellt nu när jag har sånt flyt i mitt liv!
Slut med det bums! Blir bara så fruktansvärt trött på människor som tar kraft från mig just när jag behöver den som bäst. Därför väljer jag bort sådana människor som har den inverkan på mig. Behöver ingen drama just nu, har inte tid för det! Speciellt inte när det är på sandlådenivå det ligger...




Skall hämta min älskade unge alldeles strax, sedan kommer väl Sis & lämnar Embla. Skall vara hundvakt tills på Söndag. Fullt upp med andra ord! Kanske får vi lite besök på Lördag? Who Knows? Återstår att se...




Bye Bye!




Ni anar inte vad som hände igår.....

Allmänt | 2010-09-01 | 23:39:26 Kommentera här! » 1 st




Denna människa skulle behöva sig en bitchslap som heter duga!



En såkallad vän skriver på sin FB status att hon skall flytta 20 mil från sina barn pga hon håller på att få ett psykbryt. Hennes älskade djur som hon för övrigt "lever för" (citerar där ja), jepp dom tar hon med sig.



Vi började då en mailkonversation där jag liksom försökte få in henne på rätt spår. Att hon skall söka proffesionell hjälp istället osv. Anser att har man nått botten såpass ja då finns det liksom inget annat val. För hennes barns skull.




"Menar du på allvar att jag skall lägga in mig på psyk"



Ehhh?  SVAR : JA?




I slutändan fick jag iallafall ett lång jävla mail om hur slampig jag är?
Om hur många killar jag tar hem & sätter på inför henne. Och hur många killar jag hånglat upp inför henne osv.
Och att jag skulle hålla mig till min sort i fortsättningsvis.



Detta är alltså en vän som jag har känt i 22 år...



 För det första har jag haft 2 killar de senaste 7 åren.
Sen om vi har haft kul inne i mitt sovrum i mitt hem när hon ligger ute på soffan & sover det skall hon fullständigt ta & skita i. Tydligen har hon tjuvlyssnat. Hennes problem inte mina!




Kanske skall tillägga att detta handlar om X antal år sedan... För övrigt..
Och det där med att jag hånglat upp MASSOR av killar inför henne... Herregud det är nog minst 15 år sedan... Sedan att hon aldrig fick hångla med någon, det är fan inte mina problem. Bitter över det kanske?
Alltså allvarligt!?



Trots att vi känt varann sedan vi var 6år så tar jag inte sådan här skit.
Jag gör verkligen inte det!!!



Nä fy fan. En "vän" som inte ser vad jag pysslat med de senaste 4 åren kan gå och hålla sig till sin sort....




Over n Out!





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!