Här va det livat!

Allmänt | 2010-06-30 | 23:43:09 Kommentera här! » 0 st



Eller inte....! Men nu kommer ett gäng härliga bilder iallafall. Annars är allt bra. Lite ångest över vissa saker, men det löser sig!



Har haft ett par härliga soliga dagar nu. Riktigt gött!



Lite trök att det inte höll i sig längre bara. Men vi får hoppas på att solen kommer tillbaka snart!












Är ju en riktig väder människa har jag kommit på. Sol=Strålande Humör, Regn=Inte lika Strålande.


Idag har det ju förståligt nog kryllat av poliser nere i Centrum. Usch....! Och igår kväll var det ju polishelikopter alldeles ovanför taket lät det som.


För er som inte vet så var det ju en kille som blev skjuten utanför Willys här i Partille. Undra hur det ser ut i denna kommunen om sisådär en 12-13 år när lillen är ute och ränner?


Nä, då bor vi i stuga mitt ute på landet! Och sonen min är en riktig dräng! ;)



ByeBye!








Midsommaraftonen!!!

Allmänt | 2010-06-26 | 10:15:30 Kommentera här! » 0 st




Midsommaraftonen spenderade vi med mormor, morfar & morbror Anton. Var borta i Jonsered på midsommar firande. Lillen åkte lite karuseller sen strosa vi mest runt. Var sjukt mycket folk. Och min enda nojja var att jag skulle tappa bort Liam bland folkmassorna.



Fick en kamera av mormor & morfar så nu kommer det förhoppningsvis vara lite mer bilder här på bloggen!



  
                 



Liam var helt överlycklig för att han fick vara 'lokförare' & jag höll på att inte få av honom från tåget!



  

 

TakeCare!



Midsommar!!!

Allmänt | 2010-06-25 | 00:33:55 Kommentera här! » 0 st




Nattblogg!



Och nu minsann är det Midsommar!!!! Inte för att det känns som det något nämnvärt ännu då klockan just passerat 00. Men mysigt blir det. Måste bara få sova några timmar så är jag på G igen!


Har haft en toppen dag. Kantat med massor av 3-års trotts. Gillas inte. Något av det värsta som finns. Men fy tusan vad söt han är när han sover! ;)


Kvällen har spenderats med en god vän och massa bråk. 3-åringar är mycket värre än en 10 månader bebis. Japp det fick vi konstaterat idag!


Nu skall vi hoppa i bingen så vi är pigga imorgon för då skall det minsann dansas runt stången!



Toodles!


Dagens!

Allmänt | 2010-06-23 | 14:14:45 Kommentera här! » 0 st




Dagens bästa: 3:e gången gillt? Har iallafall sökt in på en utbildning. Hoppas att jag kommer in! På morgonpromenaden fick jag beröm för hur söta min unge & hund är av en gammal dam vi brukar springa på! Alltid lika kul att få höra fina saker om min familj!




Dagens sämsta: Får ännu en gång skicka personligt brev till csn... Vad skall jag ha för motivering denna gång då? Känns som om att dom är rätt trötta på mig vid detta laget!?




Dagens oro:
Vad skall jag ha för back up plan om det skiter sig med utbildningen? Och är det verkligen en blodpropp jag fått på min knoge? Kommer ungen alltid vara såhär eller är det 3-års trottsen som nu är kommen? Vad skall jag göra med mitt liv? Hmmmm.......!

 

Dagens konstateranden: Att det är mycket snack & liten verkstad både från mitt håll och andras. Och att det viktigaste för mig är att jag & min familj mår bra. Allt annat är rätt ovesäntligt!




LotsOfLove*

 

 

 

Dagens!

Allmänt | 2010-06-21 | 18:11:28 Kommentera här! » 0 st




Dagens hit: Underbart väder idag! Riktigt härligt sommarväder. Madison har fått springa av sig i grusgropen med dom andra två bulldozrarna. Sedan hämtade jag illbattingen & därefter blev det utelek på gården. Själv satt jag & läste modeblaskor & drack kaffe medans lillen cyklade & lekte! LoVeLy!



Dagens miss: Blev väckt tidigt imorses av en skrikande unge som inte kunde hitta sin napp. Värsta sättet att vakna på enligt mig!



Dagens konstateranden: Bonnabränna är INTE snyggt! Så hädan efter är det JAG som kommer vara halvnäck ute på gården! Jag bjuder på det!
Min annars så 'ouppfostrade' hund är faktiskt ändå ganska lydig. Eller mycket lydig rättare sagt! Tror lilla damen börjar bli äldre & visare nu! PUST!



Dagens roliga: Eller gårdagens egentligen. Lillen kallade morfar för jävla idiot.... Han tyckte nämligen morfar körde för fort på sin motorcykel! Nä, det är inte alls jag som gormar svordomar efter ungarna här när dom ilar förbi med sina mopeder...! OOoops!




Ta Hand Om Er!





Vackert!

Allmänt | 2010-06-19 | 21:32:39 Kommentera här! » 0 st




Har ju då som alla andra kärringar suttit bänkad framför televisionen denna dag. Känner att jag måste skriva lite om detta historiska event! Det kunliga bröllopet!



Kronprinsessan var vackrare än någonsin på denna stora dag & Daniel lika stilig som alltid! Fällde en och annan tår under själva vigselakten. Så vackert!




Folk snackar om att; Buhu! Det är vad våra skattepengar går till... Men vet ni; 17:- per år & per varje svensk medborgare, det är vad som går till monarkin här i sverige. Till våra utomordentligt fina representanter för Sverige.





T.o.m jag som ensamstående mamma kan bjussa på dessa 17 spännen!





ETT STORT GRATTIS TILL KRONPRINSESSAN & HENNES PRINS! ÖNSKAR DOM ALL LYCKA I FRAMTIDEN!











Besviken...

Allmänt | 2010-06-19 | 12:50:56 Kommentera här! » 0 st




Besviken... Men ändå inte! Detta var ju inget nytt precis. Dags att sålla bland dom sk. vännerna. Inte för att jag har ett helt gäng av dom. Men dax att skapa sig nya relationer med stabila & pålitliga kanske? Återuppta kontakt med gamla som man på ett eller annat sätt 'förlorat'?



Whatever!



Saknar min lilla älsklings grabb, känner mig halv... Fungerar inte utan honom känns det som. Han är min stöttepelare. När jag har honom runtomkring mig existerar inget annat. Inga besvikelser förekommer...
Jo dom gentemot mig själv. Men det är ju sådant som jag själv kan göra något åt. Man kan ju aldrig förändra andra, bara sig själv!



Och man kan definitivt välja vilka man har i sin närhet.



Men denna barnfria natten har ju inte bara varit en besvikelse... Kanske var bra att saker inte blev som tänkt! För jag har fått sova ut! Halv 12 steg hon upp!! Och det var ju inte igår precis. Så jag är rätt nöjd ändå. Och att komma till insikt är ju inte helt fel det heller!


Så tack!



Lots Of Love!





Sover så sött!

Allmänt | 2010-06-17 | 16:02:38 Kommentera här! » 0 st

dsc00670 (MMS)

Sover så sött!

Onsdagen!

Allmänt | 2010-06-17 | 15:57:22 Kommentera här! » 0 st




Jahopp, då var det snart dags för 'GÅRDSFEST', Liams sista på SoLrOsEn! För efter semesterstängningen börjar han på sin nya avdelning! Han har ju börjat sin inskolning där allaredan och det går super!



Trött!
Ja, det är jag idag. Sovit alldeles för lite senaste tiden känner jag. Får försöka lägga mig tidigt ikväll så jag kanske känner mig mer utvilad imorgon... Är för övrigt barnledig imorgon, funderar på om jag skall festa till det!? Är ju längesedan jag var ute på krogen nu. Plus att jag väntar på ett lock öl. N I C E! Har Emma hela sommar'n!! ;) En blir ju salongsberusad på 2. Så är det när man är liten och nätt!



Fick hem min WONDERBRA igår, en riktigt grym strapless bh som verkligen håller tittsen på plats! Lite drygt 400 riksdaler gick den på men dom pengarna är den helt klart värd! Vem vill inte ha schyssta bröst i en tubtopp??



Ropade nu ifrån dator'n på min lille goding, tyckte det blev väldans tyst & det vet väl alla vi mammor vad det betyder. Eller? Trodde han hade hyss för sig. Men nä... Söten hade visst somnat. I Madisons HUNDKORG!


Näpp, ut & kissa hunden sedan blir det till att väcka lillen. Urs. Kommer jag ha en grinunge resten av kvällen.



kÄrLek!



Mamma ta bild på min rumpa.... Eh, okej! :-D

Allmänt | 2010-06-17 | 14:25:32 Kommentera här! » 0 st

dsc00667 (MMS)

Mamma ta bild på min rumpa.... Eh, okej! :-D

....

Allmänt | 2010-06-16 | 21:39:09 Kommentera här! » 0 st









 Never assume – it will make an ASS out of U and ME ...







kÄrLek





Jag vet!

Allmänt | 2010-06-15 | 11:05:44 Kommentera här! » 0 st



Att det är väldigt dåligt med U P D A T E på den här bloggen. Men tydligen gör det inte er så mycket för nu har besöksloggen passerat 4000! Skall försöka bättra mig på den punkten! Men nu så har det vart fullt upp med min underbara lilla familj, passat på att njuta & mysa av sommaren som nu är kommen.



Som ni ser så fick ju lillen sin efterlängtade cykel! Så nu cyklas det för fullt varje dag. Och som den hönsmamma jag är så sitter hjärtat mitt i halsgropen mest hela tiden! Han har ju cyklat omkull några gånger & mer lär det väl bli. Men inga större olyckor som tur är!




Älskar vårat liv just nu & allting är helt perfekt! <3 




TakeCare!






Huliganen!

Allmänt | 2010-06-12 | 12:43:26 Kommentera här! » 0 st

dsc00658 (MMS)

Huliganen!

LuckyDay!!!

Allmänt | 2010-06-01 | 10:12:02 Kommentera här! » 0 st




Wiiieee! Jag har antagligen fått praktik! Som kan leda till fast anställning senare!! Hur grymt är inte det då? Nu sitter jag & väntar på samtal & börjar bli lite smått nervös! Shit! Vilken tur jag har. Ett jobb är ju alltid ett jobb & det tackar man väl knappast nej till?! Nej, så dum är då inte jag!!





Spännande värre!





TakeCare!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!